POSLEDNJE VESTI:

Pozivamo Vas da nas posetite na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu zaštite životne sredine (Eco Fair) koji počinje sutra, 10. oktobra, u 10 časova na Beogradskom sajmu, u Hali 1.

Na ovogodišnjem Eco Fair-u koji će trajati do petka, 12. oktobra, Zelena inicijativa će video prezentacijom predstaviti aktivnosti i rezultate nastale tokom protekle godine u podsticanju primarne selekcije otpada i prikupljanju reciklažnih sirovina, legalizaciji rada individualnih sakupljača i istraživanju koje će doprineti implementaciji lokalnih planova za upravljanje otpadom.

Upečatljive fotografije sa dosadašnjih aktivnostii pratiće i korisni podaci nastali tokom istraživanja.

Osim toga, biće predstvljen i Adresar reciklažnih ostrva u Srbiji uz mogućnost poseticima Sajma da i sami unose podatke o reciklažnim ostrvima na sajtu Zelene inicijative.

Svi posetioci štanda Zelene inicijative dobiće kese za razvrstavanje otpada i majice u znaku ekološke kampanje “Pazi đubre!”.

 Učešćem na Sajmu zaštite životne sredine Zelena inicijativa nastavlja kampanju “Pazi đubre!” kojom utiče na podizanje svesti o važnosti reciklaže i primarne selekcije, i nudi građanima rešenja kako sami mogu reciklirati svoj otpad.

Podeli svoj utisak o ovome sa nama: